Skifterammer online

Hos Plakatrammen.dk kan du få leveret skifterammer fra dag-til-dag.

Vi mener det, når vi siger dag-til-dag. Bestiller du skifterammer i vores shop inden kl. 14 på en hverdag, får du leveret dine varer næste hverdag. Vores lager er altid fyldt op med flotte og elegante skifterammer, som vi kan levere i selv meget store styktal.

 

Hos os kan du købe skifterammer uanset om du er privat eller handler på vegne af en virksomhed, og skal du have mange skifterammer på én gang, giver vi gerne et godt tilbud. 

>> Se vores store udvalg af plakatrammer med klikfunktion her.

Skifterammer til fotos - til bordet og væggen - leveret dag-til-dag

Er du mere til de klassiske skifterammer, hvor man piller bagbeklædningen af, når der skal skiftes indhold? Så har vi også en stor sektion med skifterammer, hvor de mindste har bordstøtte bagpå, så de kan stå på natbordet, skrivebordet eller i vindueskarmen.

 

Det smarte design gør, at disse skifterammer kan stå på både højkant og på tværs, ligesom de naturligvis kan hænges op på væggen på begge leder.

>> Klik her og find en klassisk billedramme.

Skifterammer i farver - med klikteknologi - leveret fra dag-til-dag

Måske er du til noget helt andet end vores alurammer? Så skal du kigge i vores afdeling med skifterammer i farver. Her finder du bl.a. de populære sorte skifterammer, som altid går som varmt brød. Hvem sagde, at sort er det nye sort?

 

Med de smarte skifterammer i farver kan du lave frække løsninger derhjemme, på kontoret, i butikken eller restauranten, som stikker ud og drager opmærksomhed.

>> Klik her og find en ramme i en farve, der passer dig.