Store plakatrammer

Nedenfor finder du vores brede sortiment af store plakatrammer, der gør det let at finde den rette ramme uanset formål og krav. Størrelserne spænder fra A3 til A0, og kvalitet og rammernes sikkerhed gør, at de er velegnede ethvert formål.

Sorter faldende

21 vare(r)

Sorter faldende

21 vare(r)

Til hjemmebrug og erhverv


De store plakatrammer fås med forskellige rammebredder. Vi har rammer med et smart kliksystem, der gør det let og hurtigt at udskifte motivet, og så har vi rammer med lås, der modsat kliksystemet besværliggør det at udskifte den store plakat, da det kræver den medfølgende nøgle. Vores rammer er derfor oplagte at bruge til hjemmebrug, men også til erhverv til de dyrere plakater.

Kvalitetsrammer


Rammerne med kliklås er både refleksfri og UV-beskyttende, og så tåler de ridser og forskellige temperaturer, hvorfor de passer til enhver lejlighed. Vælger du rammen med lås, er den ikke bare sikker mod tyveri, men den lukker også tæt af for fugt og støv. Desuden findes rammerne i forskellige farver, med skarpe og rundede hjørner, og på rammerne med lås bestemmer du selv, hvilken side åbningen skal være i. Hermed består vores brede sortiment af store plakatrammer af noget for enhver smag og til ethvert formål.