Små plakatrammer

Mangler du rammen til din nye plakat? Her finder du små plakatrammer med en kvalitet, der gør, at din plakat får den bedste behandling, samtidig med at den fremstår på bedste vis.

Sorter faldende

13 vare(r)

Sorter faldende

13 vare(r)

Vi har små plakatrammer med kantede og runde hjørner, så de er brugbare for din nyindkøbte plakat, men også til børnenes tegninger.

Størrelser og farver

Vores små plakatrammer findes i forskellige størrelser, nemlig både A5, A4 og kvadratiske med målene 30x30 og 40x40, så der er til ethvert formål. Derudover kan de fås i farverne hvid, sølveloxeret aluminium og sort pulverlakeret aluminium. For de kvadratiske rammer gælder, at vi kan imødekomme særlige farveønsker, så du skal blot kontakte os, og vi leverer den ønskede plakatramme.

Kvaliteten er i top

Dine plakater skal selvfølgelig også være i en ramme af det bedste materiale. Igen er vores små plakatrammer velegnet til både børn og voksne, da frontpladerne er afvisende for ridser, samtidig med at de er UV-beskyttende og anti-reflekterende, så du kan hænge dem lige, hvor du ønsker. Desuden har siderne et kliksystem, der gør, at det er let og hurtigt at udskifte plakaten. Når du mangler rammen til din lille plakat, har vi altså her et bredt udvalg i højeste kvalitet.