Kvadratiske rammer

Her ser du alle vore kvadratiske rammer. En kvadratisk ramme fra Plakatrammen.dk er altid udført i førsteklasses aluminium og med klikteknologi, så de er supernemme at montere, samt åbne og lukke, når man skal skifte indhold.

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

Frontpladen er i antireflekterende polyethylen (ikke glas), hvilket er med til at give rammen en utrolig lav vægt.

Kvadratiske rammer i super kvalitet

Hos Plakatrammen.dk finder du vores store udvalg af billed- og plakatrammer. Heriblandt er vores mange kvadratiske rammer, der giver dine billeder den fineste kant, når de skal op på væggen. Er familien netop hjemvendt fra ferie, har der været bryllup, fødselsdag eller andre gode minder er disse kvadratiske rammer helt perfekte, så du dagligt kan blive mindet om glade minder. Skal der tilføjes billeder eller udskiftes, har vi et stort udvalg i flere størrelser, og så har de alle vores smarte låseteknik, hvor du blot skal klikke siderne ud. Som en ekstra gode er det heller ikke nødvendig at tage ned fra væggen ved udskiftning. Hurtigt og nemt har du et nyt billede i rammen!

Materialegoder

Udover at rammen er nem at skifte billede i, så er den også nem at sætte på væggen. Den har nemlig allerede borrede skruehuller. Foruden at være funktionel, så er den også fremstillet i kvalitetsmateriale. Selve fronten er i plexiglas, der sørger for, at billedet ikke tager skade af solen. Når du har valgt den rette størrelse blandt vores udvalg, er mindstekøbet 2 styks. Det betyder altså, at du allerede ved første køb kan sætte to billeder på væggen, der fint indrammer dine bedste minder.