A5-rammer - 14,8x21cm

Her ser du alle vores A5-rammer. En A5-ramme er halv størrelse af A4, og er smart til en lille væg, i entréen, køkkenet, på kontoret eller...?

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)

Her finder du vores udvalg af A5-rammer. En A5-rammer fylder halvt så meget som en A4-ramme, og den måler ca. 14,8 x 21 cm. Vores A5-ramme fås i et tidløst design, der vil tage sig godt ud i ethvert hjem, institution eller arbejdsplads. A5-rammens lille størrelse gør sig særligt egnet som navneskilt ved et kontor eller som menu-skilt ved caféen eller cafeteriet.

Vores A5-rammer fås i flere varianter og størrelser, og du kan derfor vælge netop den ramme, der bedst passer til dine behov. Rammerne fås i aluminium, så du kan være sikker på, at de har en god og lang holdbarhed. Rammen kan desuden fås med afrundede kanter, så børnene ikke kommer til skade på de skarpe hjørner ved et uheld.

Smarte A5-rammer med klik-fast-funktion

De smarte rammer her hos Plakatrammen.dk har alle en smart klik-fast-funktion. Kliksystemet gør det let at montere nyt indhold i rammen, uden at tage rammen af væggen. Dette betyder også, at rammen gør sig særligt egnet til opgaver, hvor du skal skifte indholdet ud med jævne mellemrum. Kliksystemet er yderst let at bearbejde, og selv de mindste i familien lærer hurtigt at sætte nyt indhold i rammen.