A4-rammer - 21x29,7cm

På udkig efter A4-rammer? Så er du kommet til den helt rigtige webshop. Hos Plakatrammen.dk fører vi et bredt udvalg af A4-rammer, med forskellige profiler, alle udført i det bedste materiale og testet i brug i forskellige miljøer.

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

Her finder du vores udvalg af A4-rammer. En A4-ramme måler 21 x 29,7 cm, og den er ca. dobbelt så stor som en A5-ramme. Hos Plakatrammen.dk har vi flere forskellige rammer udført i forskellige profiler, så du kan vælge netop den ramme, der passer bedst til dine behov. Vores rammer er fremstillet i aluminium, så de har en god holdbarhed, og du slipper derfor for at skulle udskifte dem med jævne mellemrum.

Vores A4-rammer har en god størrelse, der egner sig særligt godt til reklamation eller information. Du kan f.eks. bruge dem i cafeteriet til at fremvise billeder af forskellige menuer. Du har også mulighed for at hænge dem op ved toiletter på arbejdspladsen eller til at fremhæve månedens medarbejder. Kun fantasien sætter grænser.

Rammer til alsidig brug

Rammerne har et indbygget kliksystem, der gør det let at udskifte indholdet. Det tager blot 15 sekunder at klikke rammen løs, tage frontpladen op og udskifte indholdet. Selv børn kan lære det, og det er derfor ingen sag at anvende vores rammer. Rammerne kan i øvrigt fås både med skarpe kanter for et mere professionelt look, eller med afrundede kanter, så rammen også kan være børnevenlig.