A2-rammer - 42x59,4cm

Her er udvalget af rammer til plakater i størrelsen A2. En A2-ramme er dobbelt så stor som en A3 og måler 42x59,4 cm i printmål.

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

Rammen, du finder her, er en eksklusiv, tidløs løsning, der passer ind i alle sammenhænge – hvad end det er i hjemmet, i butikken, i trappeopgange eller på din arbejdsplads.

Denne A2-ramme kommer med en aluprofil i forskellige størrelser og en frontplade i plast. Sammensætningen af disse materialer gør rammen let, slidstærk og nem at håndtere. Derfor er den velegnet til dig, der ofte skifter indholdet ud med noget nyt. Én ting er sikkert, din plakat bliver flot fremhævet i denne A2-ramme.

A2-ramme med kliksystem

Rammen, du finder her, er forsynet med det velkendte kliksystem, også kendt som snaprammer, hvilket gør det nemt at skifte indholdet uden at tage den ned fra væggen. Man klikker ganske enkelt bare hver side af rammen op forfra, tager frontpladen ud og placerer plakaten i rammen. Nemmere bliver det ikke – og faktisk så kan børn også selv finde ud af det smarte kliksystem. Derfor er denne ramme også velegnet til institutioner, legerummet eller hjemme på børneværelset.

Vælger du rammen med afrundede kanter, så er du helt sikker på, at børnene ikke kan komme galt afsted med de skarpe kanter. Vi sidder altid klar med svar på dine spørgsmål, hvis de skulle trænge sig på. Så derfor må ikke tøve med at kontakte os, hvis du skulle være i tvivl om størrelsen eller lignende. Vi rådgiver dig gerne, så du kan få dine plakater op at hænge.