A1-rammer - 59,4x84,1cm

En flot og stilsikker Ramme som er rigtig god til lidt større plakater. Det er super enkelt at skifte indhold i denne Plakatramme, pga. det enkle klik-system.
Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)

Er du vild med at udtrykke din personlighed gennem skøn plakatkunst på væggene, uanset om det er på teenageværelset eller som reklame-ramme uden for din butik? Her hos plakatrammen.dk finder du skønne A1-rammer med fine, enkle aluprofiler, der ikke stjæler fokus fra rammens indhold, men derimod lader det komme til sin fulde ret takket være de diskrete metalrammer. De sender desuden et flot, elegant signal, da de er udstyret med en frontplade af polyethylen, der både er ridsefri og har anti-refleks, hvilket sørger for at modvirke genskin og derved giver et smukt kig til din plakat. Derudover har A1-rammerne også UV-beskyttelse i frontpladen, så du ikke behøver at bekymre dig om triste, falmede farver og at rulle ned for persiennerne, når solen titter ind. A1-rammer er til dig, der ikke går på kompromis med kvaliteten og har brug for rammer, der er særligt velegnede til større plakater.

A1-rammer med smart kliksystem

Udover at have frontplader i topkvalitet, finder du her hos plakatrammen.dk også A1-rammer forsynet med det velkendte kliksystem, der også går under det mere famøse navn: Snaprammer. Kliksystemet gør det nemt at skifte indholdet uden, at du rent faktisk behøver at tage rammen ned fra væggen. Dette er især smart til dig, der nyder at skifte dine plakater med jævne mellemrum, eller til dig der har plakater på børneværelset, da systemet er lavet så simpelt, at selv børn kan finde ud af det. Men hvordan virker kliksystemet så? Du klikker ganske enkelt bare rammens profiler op fra fronten, så du kan tage hele frontpladen ud for derved at placere plakaten i rammen – hurtigt og nemt.