Ramme 70x100 cm

Her er vi oppe i den store størrelse af vores kvalitets rammer. De sætter en flot og stilren kant om dine plakater til reklamebrug.

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)

Denne Plakatramme kan også sagtens bruges på tenage værelset til idol plakater. Den leveres med anti-refleks front, og med det smarte snap system, der gør at det er nemt at skifte indhold i denne A0 ramme.

Med en størrelse på 70x100 cm er vi oppe i den store ende af vores kvalitetsrammer, som er velegnet til reklamebrug både indendørs og udendørs. En ramme af denne størrelse sætter en flot og stilren kant om dine plakater, uden at aluprofilen bliver for dominerende. Denne plakatramme kan uden problemer også bruges på teenageværelset til de store idolplakater eller til collager af flere små plakater.

Den leveres med en antirefleks front og er forsynet med en smart klikteknologi, som gør, at du lynhurtigt kan skifteindholdet af denne A0 ramme uden at tage den ned. Du klikker blot siderne ud forfra og fylder nyt indhold i. Det velkendte snapsystem er oplagt, hvis du jævnligt skifter indholdet ud med nye tilbudsskilte eller reklameplakater – det er nemt, hurtigt og så ser det eksklusivt ud.

Brug en 70x100 ramme inde og ude

Fordelen ved de store rammer med aluprofiler, frontplade i plast og snapsystem er, at de velegnet til opsætning stort set over alt, da de er lette og nemme at håndtere. Derudover er materialerne også nogle, der kan holde til at være inde såvel som ude i det danske vejr. Plastfronten er samtidig UV-resistent og beskytter dermed også indholdet mod solens skadelige stråler. 70x100 rammen kommer her med klassiske, skarpe hjørner, men kan også fås med afrundede hjørner, hvilket gør den model mere oplagt til institutioner med børn. Har du spørgsmål til vores modeller, størrelser eller materialer, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.