Ramme 50x70 cm

Med denne ramme får du et enkelt udtryk, der ikke tager opmærksomheden fra dit skilt eller din plakat, når du hænger noget op på væggen. Den lysegrå ramme er enten kun 2,5 cm eller 3,2 cm bred, og med det stilrene aluminiumsudtryk giver denne ramme en blød overgang fra en hvid væg til din plakat.

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)

Køb dine rammer online hos Plakatrammen.dk

Det smarte kliksystem, som findes i alle vores rammer, gør det nemt at sætte plakaten i, og det gør det derudover problemfrit at skifte indholdet af rammen ud efterfølgende, hvis du på et tidspunkt vil hænge noget nyt op i samme ramme.

Begge rammer sikrer god kvalitet til prisen, så du skal bare overveje, hvor bred rammekanten skal være i forhold til det, du vil opnå med rammen. Hvis din plakat har fine mønstre eller spinkle figurer, kan en smal ramme være god, og omvendt kan en bred ramme spille godt sammen med et mere robust udtryk. Det afhænger mest af den indretning, du ønsker i hjemmet.

En ramme med kliksystem gør det også nemt at lave løbende kollager, hvor du ikke har alle elementerne på det tidspunkt, rammen skal hænges op. De medfølgende ophæng gør, at det både er simpelt at hænge rammen op og tage den ned igen, og dermed får du her et produkt, der sætter din plakat i fokus, samtidig med at du har så få frustrationer som overhovedet muligt.