Ramme med lås

Prøv en af vores smarte rammer med lås, hvis du har brug for at beskytte dit indhold endnu bedre. Vore rammer med lås kan bruges både indenfor og udenfor, da de beskytter indholdet effektivt mod fugt, snavs og UV-stråling.

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

Sikrer dine billeder i rammer med lås

Har du et billede eller en plakat, der skal hænge indendørs, hvad end det er i hjemmet eller i en butik, institution eller andre steder, får du her en ramme med lås. Med rammen følger en nøgle, som passer til låsen derpå, der gør, at indholdet er sikret mod indbrud. Rammen kan ligeledes anvendes udendørs, da den er afvisende for både fugt, regn, støv og UV-stråling. Hermed forbliver rammens indhold intakt, samtidig med at det er beskyttet på allerbedste vis.

Stort udvalg af størrelser

Vores udvalg af rammer med lås er stort, hvilket betyder, at flere størrelser er at finde. Vi har lige fra 50x70 cm til A0, så du har mulighed for at ramme forskelligt indhold ind. Rammerne er særligt funktionelle, og herudover er de flotte at se på i et materiale af aluminium i sølv. Alt efter hvad du skal have hængt op, bestemmer du selv, hvorvidt låsen skal sidde i højre eller venstre side, ligesom den kan hænge både vandret og lodret. Rammerne er i høj kvalitet, så du trygt kan stole på, at dine billeder og plakater er sikkert indrammet.