Sort ramme

Sorte billedrammer og plakatrammer

Leder du efter en elegant løsning til at hænge plakater eller billeder op, er en sort ramme det perfekte valg.

Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)

En sort ramme giver et stilrent udtryk, som fremhæver de flotte detaljer på din plakat eller dit billede, og samtidig passer en sort ramme godt ind i de fleste indretninger, uanset om den skal hænge i dit hjem, på dit kontor eller et helt tredje sted. Hos Plakatrammen.dk er vi eksperter i indramningsløsninger til plakater og billeder, og derfor er vi glade for at kunne byde dig velkommen til denne side, hvor du kan købe sorte rammer i mange størrelser. Dermed kan du finde en sort ramme til lige præcis den størrelse plakat, du ønsker at hænge op på en stilsikker måde.

Alle rammer her på siden leveres med en front af plast, der har den smarte egenskab, at den ikke reflekterer lys og solstråler. På den måde forbliver motivet på den indrammede plakat eller det indrammede billede intakt, uanset fra hvilken vinkel du kigger på det fra. Desuden fås nogle modeller med et smart klik-system, så du nemt og hurtigt kan udskifte plakat eller billede.

Du kan både købe din næste sorte ramme i store størrelser, men har du brug for en mindre ramme, tilbyder vi også dette. Find alle størrelser fra A0 til A5 mm.