Hvid ramme

Hvide billedrammer og plakatrammer

Mangler du en elegant ramme til et eller flere af dine billeder, er en hvid billedramme / plakatramme et oplagt valg. De populære hvide billedrammer er perfekte, uanset om billedet er stort eller lille, og uanset om du ønsker at hænge det indrammede billede på væggen eller stille det på et bord.

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

Hos Plakatrammen.dk er vi eksperter i tilbehør og præsentationsmuligheder til billeder, og her på siden finder du vores store udvalg af hvide billedrammer. Vi forhandler alt fra hvide billedrammer / plakatrammer i både store og små størrelser, og alle modeller er udført i stærke materialer som aluminium. Desuden får du glæde af vores kendte ”snap”- eller ”klik”-system, der gør det yderst nemt at skifte indhold i rammen, uden at skulle tage rammen ned.

Billeder og plakater kommer i mange forskellige størrelser, og det gør vores rammer også. Du kan med andre ord finde en hvid ramme til lige præcis den størrelse indhold, du ønsker. Udover de solide hvide kanter rundt om indholdet, du hænger op i rammen, er selve frontpladen i alle vores modeller også fremstillet med kvalitet for øje. Det betyder blandt andet, at vores rammer kommer med en frontplade, der ikke reflekterer lyset. Læs mere om hver enkelt model ved at klikke på billedet af den ønskede ramme.