Guldramme

Guld billedramme og plakatramme 

Elsker du også, når billeder og plakater bliver piftet op på en elegant og eksklusiv måde? Det gør vi i hvert fald hos Plakatrammen.dk, og derfor er vi glade for at byde velkommen til vores store udvalg.

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

Her på siden kan du finde den perfekte guldramme til at give dit billede eller din plakat et ekstra fint udtryk. Når du køber en guldramme hos os, får du en kvalitetsramme, der er udført i utroligt lette materialer. En guldramme fra os er fremstillet af aluminium, og med det smarte klik-system kan du nemt og hurtigt udskifte din plakat eller dit billede, når du ønsker det. Du skal blot klikke hver enkelt side ud, og vupti, så kan motivet udskiftes uden besvær.

Den nemme betjening af vores guldrammer er ikke det eneste, du får glæde af. Frontglasset er nemlig udstyret med et reflekshæmmende system, hvilket betyder, at du altid kan se plakaten eller billedet bagved, selv når der er sollys eller skær fra lamper. Samtidig beskytter fronten i rammerne indholdet ekstra, så farverne ikke falmer så hurtig som i andre rammer.

Uanset hvilken størrelse guldramme du er på udkig efter, kan du finde en passende model her på siden, hvor vi forhandler guldrammer i de fleste standardmål, der findes på markedet.

En guldramme fra Plakatrammen.dk er perfekt til at indramme særlige budskaber, diplomer, æresbevisninger og meget andet. Vore guldrammer er udført i aluminium og er lette, elegante og holdbare.