Ramme i farver

Køb din næste ramme her - og spar!

Her finder du din næste ramme, opdelt efter farver og typer. En ramme skal passe til sine omgivelser, og ramme indholdet ind på en elegant og ikke mindst let tilgængelig måde.

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)

Enhver ramme fra Plakatrammen.dk opfylder høje kvalitetskrav, bl.a. til funktion, fremstilling og holdbarhed - det er din sikkerhed for et godt køb. Bestil inden middag på en hverdag, og vi sender din ramme samme dag, så du har den næste arbejdsdag.

Rammer i farver til de mindeværdige øjeblikke

Skal dine ferieminder, fødselsdage eller andre mindeværdige øjeblikke i ramme, har vi her et stort sortiment i forskellige farver til dine billeder. Du kan blandt andet få i farver som sølv, sort, hvid og guld, så du kan finde lige præcis den, der passer perfekt til dit billede. Herudover kan du selvfølgelig få i et væld af størrelser, så et stort billede kan pryde stuevæggen, eller et mindre billede kan stå på natbordet. De forskellige størrelser indbyder også til en billedvæg, hvor du kan kombinere de forskellige farver, tykkelser på rammer og størrelser.

Stort udvalg i farver og størrelser

De farvede rammer er i aluminium, og frontpladerne er i god kvalitet, hvilket indebærer, at de er UV-beskyttende og anti-reflekterende, hvis solstrålerne skulle strejfe dem. Skal du indsætte et billede i en ny ramme eller udskifte et gammelt motiv, gøres det nemt og hurtigt. De fleste har nemlig vores populære kliksystem, hvor det ikke er nødvendigt at tage rammen ned fra væggen, når du skal udskifte billedet. Udvalget består også af forskellige tykkelser. Herudover er der både kantede og runde hjørner, så de passer til udtryk og omgivelser. Uanset hvilken du vælger, så får du en ramme i farver, der på bedste vis minder dig om gode oplevelser.