Plakatlister

Plakatlister gør det nemt at ophænge plakater, og udskifte dem igen. Plakatlisterne er utroligt velegnet hvis en plakaten ikke passer i størrelse til en af vores standard rammer.

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)

Plakatlisterne kan kortes i størrelse, og er et smart alternativ. De funktionelle plakatlister gør det nemt at hænge plakater op og skifte dem igen, når du får lyst. Plakatlisterne er velegnede, til hvis en plakat ikke passer i størrelsen til en af vores standardrammer. Denne model er også et godt alternativ til de traditionelle snaprammer, hvis du blot ønsker et anderledes udtryk. Plakatlisterne kan kortes i størrelse, så de passer helt præcist til den plakat, du skal have op. På Plakatrammen.dk finder du som altid funktionelle rammer til både plakater, billeder og skilte – læs med og bliv klogere på, hvorfor plakatlisterne kan være en fordel for dig.

Flotte & funktionelle plakatlister

Kender du det, hvor man gerne vil indramme en ny plakat, men rammen ikke passer? Vi har løsningen til dig. Med plakatlister fra Plakatrammen.dk har du altid en god løsning lige ved hånden. Der hvor plakatlisterne skiller sig ud fra traditionelle rammer, er ved kun at have to lister, hvor en sættes på foroven og en forneden af plakaten. Listerne er både funktionelle og flotte at se på med det sølvoxiderede udtryk, der fuldendes med fine endekapper og ophængsbeslag.

Et sæt plakatlister består af to lister, der måler 25 mm i tykkelsen – længden vælger du selv, når du bestiller dem hjem. Plakaten monteres mellem de to lister blot ved at klikke den fast mellem de to ender, præcis som ved en almindelig snapramme med fire sider. Du kan med andre ord hurtigt få dine plakater op at hænge med de funktionelle plakatlister. De passer godt ind i hjemmet, men er også ideelle til ophængning i butikker, institutioner, restauranter eller på arbejdspladsen. Plakatlisterne er med andre ord både flotte og funktionelle – og så er de nemme at montere.

Til alle plakatstørrelser

Lad os bare understrege, at plakatlisterne er flotte at se på, men vigtigst af alt så er de yderst funktionelle, hvilket er genialt, hvis man ofte skifter sine plakater ud. Her på Plakatrammen.dk finder du et stort udvalg, der består af 16 forskellige bredder, så der god chance for at finde en, der passer præcist til din plakat. Skulle det alligevel være tilfældet, at ingen passer, så bestiller du blot en et nummer større end din plakat, da de er nemme at korte ned. Når du modtager den, kan du uden problemer selv skære den ned, uden at det kan ses, da endekapperne kan tages af og på igen. Mål den rette længde af, kort listen ned med en nedstryger og sæt endekapperne på igen. Nemt og funktionelt.

Rammer til alle dine plakater

Plakatrammen.dk er et sandt mekka for dig, der er på udkig efter rammer til dine nye såvel som gamle plakater. Udvalget tæller diverse størrelser helt ned fra A5 til store rammer på 70x100 cm og meget mere midt imellem. Sidder du tilbage med spørgsmål til størrelser, materialer eller modeller, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive dig, så du kan få dine plakater op at hænge med den indramning, de fortjener.