Handelsbetingelser

Plakatrammen.dk

Adresse: Engesvangvej 37c, 8600 Silkeborg
Telefon: 24523420
CVR: 34036918
Etableringsår: 2010
Enkeltmandsvirksomhed

Ja, vi ved godt at teksten er FORFÆRDELIGT LANG...

...men sådan er verden nu engang i dag. Men frygt ej: Vi er altid fair, og nedenstående er kun fordi der er nogle folk, der har bedt os om det. Så du har værs'go' at gå i gang med at læse, men du kan også bare ringe til os og spørge, hvis der er noget, du er i tvivl om :o)

1. KØB HOS Plakatrammen.dk

Plakatrammen.dk opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden. 

2. PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Priserne er dagspriser. Når du handler med plakatrammen.dk indgås aftaler på dansk. 

3. SALG GENERELT

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. 

4. SÆRLIGT OM BUTIKSALG

Butikssalg: Plakatrammen.dk har ingen fysisk butik - al salg foregår via internettet. 

5. LEVERING

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Plakatrammen.dk's grossister. 

6. AFBESTILLINGER

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail med mærket " Afbestilling ". Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.
Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten " Afbestilling ! " indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14 samme dag, som bestillingen er foretaget. 

7. BETALING

De mulige betalingsmåder er:
• Dankort 
• Internationale betalingskort(Visa, Visa Electron, Vpay, master Card, Maestro, JCB, American Express)
• Faktura (kun erhverv og efter aftale) 
• EAN-nummer (offentlige virksomheder)

Der tages ikke gebyr ved betaling på plakatrammen.dk.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra plakatrammen.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 
Der er ikke mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling her, er væsentlig dårligere end ved andre former for betaling.
Betalingsmåde 'EFTER AFTALE' kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt De i forvejen har opnået en betalingsaftale med Plakatrammen.dk. Ønsker De en sådan aftale, kontakt os da venligst via e-mail. 

8. REKLAMATIONSRET

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Plakatrammen.dk. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 

Varen sendes til: 

Plakatrammen.dk
Engesvangvej 37c
8600 Silkeborg

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses under Køberegler. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted.
Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. 

9. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Plakatrammen.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse.
Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.
Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Plakatrammen.dk’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.
Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Plakatrammen.dk.

10. TILBAGESENDTE VARER SOM IKKE INDEHOLDER FEJL

Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til Plakatrammen.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr på kr. 250,-. Dette oplyses kunden også om ved indlevering af varen.

Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. 

11. FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter, der returneres til Plakatrammen.dk skal være forsvarligt indpakket.

Plakatrammen.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Plakatrammen.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. 

Varen sendes til

Plakatrammen.dk

Engesvangvej 37c

8600 Silkeborg.

Plakatrammen yder 14 dages fuld returret. Med mindre andet er aftalt. Ved returnering skal der være lavet aftale om dette enten på:

Tlf, 24523420 eller

E-mail: info@plakatrammen.dk.

NB! Det er ikke gældende blot at nægte modtagelse.

Du kan også fortryde købet ved at aflevere varen på adressen efter aftale:

Engesvangvej 37c

8600 Silkeborg

 

12. Tilbagebetaling af købsbeløbet

 Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. 
Vi tilbagebetaler beløbet ved bankoverførsel.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

13. Hvad skal jeg sende retur

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftigelsen. Der skal være indgået aftale om retunewring enten på tlf. 24523420 eller på mail info@plakatrammen.dk. Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

 

14. ER DE I TVIVL

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Plakatrammen.dk, at De retter henvendelse til os straks - vi er faktisk rigtig flinke! 16. Persondata

Plakatrammen udbeder sig følgende oplysninger for at kunne sende varen.

Navn: 

Adresse: 

Tlf: 

E-mail:

 

Disse oplysninger vil blive vidregivet til underleverandør af hensyn til levering, men vil ikke blive brugt til pr, eller givet til ikke samarbejdspartnere med plakatrammen.dk

Oplysningerne vil blive slettet efter maks. 5 år.15. SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation:

• Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende 
• Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode 
• Plakatrammen.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt 
 o Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. 
 o Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.


KØBEREGLER

1. Reklamationsret
2. Garanti
3. Ombytningsret
4. Rimelig tid
5. Formodningsreglen