A3-billedramme

Hos Plakatrammen.dk har vi et stort sortiment af billedrammer i forskellige størrelser. Her på siden finder du vores A3-rammer, der med sølveloxeret og børstede aluminiumskanter sørger for, at dine billeder bliver fremhævet på bedste vis, så du dagligt kan se tilbage på gode minder.

Rammer der er lette at benytte

Blandt vores udvalg er der rammer i forskellige bredder, så alt efter hvilket udtryk du ønsker til dit billede, er det muligt at finde både brede og smalle rammer. Skal billedet stå for sig selv kan den brede være et godt valg. Ønsker du at sammensætte flere billeder eller måske lave en billedvæg, kan de smalle rammer være gode løsninger, der sørger for at hvert enkelt billede får opmærksomhed. En anden mulighed er at kombinere de forskellige rammer, så væggen får sit helt eget udtryk fyldt med gode minder.

Kvalitetsrammer

Vores billedrammer skiller sig ud fra de velkendte rammer, da de med et kliksystem gør det både let og hurtigt at udskifte motivet. Hermed behøver det ikke længere at være en svær beslutning om, hvilke billeder der skal rammes ind, og så er det også hurtigt at tilføje nye minder. Det smarte kliksystem gør, at du selv bestemmer om billedet skal hænge lodret eller vandret. Derudover fås de forskellige A3-rammer i flere materialer, nemlig både i polyethylen og glasklart polystyren, der med garanti giver dine billeder et rent og smukt udtryk. Polyethylenpladen tåler desuden at blive skramlet med, uden at blive beskadiget. Der skal ikke herske tvivl om, at vores billedrammer er af høj kvalitet, der søger for at dine billeder får den bedste indramning.

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)