70x100cm billedramme

Har du et stort billede, der fortjener en helt særlig indramning, så har vi her på siden den optimale ramme. Med en bredde og højde på 70x100 cm er det muligt at finde en central plads i hjemmet, hvor dit bedste minde bliver foreviget og husket tilbage på hver dag.

Fokus på kvalitet

Med sin aluminiumsfarve passer ethvert billede ind i vores 70x100-billedramme, uanset om det er sort/hvidt eller indeholder alle regnbuens farver. Rammen har en frontplade i polystyren, der gør billedet klart og tydeligt. Særligt for rammen er, at den er 25 mm bred og 30 mm i dybden, hvilket giver skyggedetaljer ved billedets kanter, der får det til at skille sig ud fra de klassiske rammer.

En ramme med muligheder

Om billedets indhold vender vand- eller lodret, er underordnet, da rammen kan hænges i begge formater. Selvom billedrammen er stor, skal det ikke være besværligt at vælge det helt rette billede, hvorfor rammerne har en enkel teknik, der gør det let for alle at udskifte billedet. Når billedet er valgt og hængt op på væggen, sørger rammens bredde for, at billedet får den opmærksomhed, det fortjener. Er der flere billeder at vælge mellem, kan flere rammer sammensættes, så væggen får en helt særlig udsmykning.

God service

Alle vores rammer er af særlig høj kvalitet, og herudover er vi meget servicemindet. Vi leverer nemlig 70x100-rammerne i løbet af 3-4 arbejdsdage, så dit billede hurtigst muligt kan blive hængt op og give minderne en central plads i hjemmet.

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)